Showtec Showmaster 24

€25,00
Incl. btw
De Showmaster 24 is een lichtsturing die te gebruiken is in twee modi: 2 banks, met 12 faders, of 1 banks, met 24 faders. Hij biedt u ontzettend veel mogelijkheiden om uw lichtshows te creëren en op te slaan, u kunt tot 48 scenes met 999 stappen maken, opslaan en oproepen wanneer u ze nodig heeft. Ook is het mogelijk een loop in te stellen met in totaal 11988 stappen, zodat u in ieder geval nooit zonder licht zit! Programma's kunnen bovendien automatisch afgespeeld worden of geluidsgestuurd via de interne microfoon of de line ingang. Deze veelzijdige lichtsturing maakt het mogelijk om uw lichtshow helemaal van te voren op te bouwen of in real live!
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Showtec Lichtbrug (basic) 3 mtr
Deze complete lichtbrug is ideaal voor de beginnende DJ die slechts een paar lichteffecten of parren wil ophangen. ook heel geschikt voor backdrops of zelfs beamerschermen!
Meer info » €15,00
Thunder Strobe (stroboscoop)
Stroboscoop, een Snelknipperende lamp. 2500 Watt, Ideaal voor bijvoorbeeld in discotheken of op uw eigen feest! Gewicht: 3,5 KG. let op: deze lamp niet een uur achter elkaar aan laten staan!
Meer info » €12,50
LED moving head
Heeft een hoge lichtopbrengst met 15x 1 Watt LED. Eenvoudige installatie en bediening. RGB Colour mixing systeem • Gobo wiel met 9 gobo's en regenboog functie
Meer info » €9,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »